in Kvízek Jó ebédhez szól a kvíz – így készülnek a finom falatok május 11, 2017, 12:02 du. 999 nézettség Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a legújabb kvízekről és még egy ingyen fejtörő e-füzetet is adunk ajándékba! KIKK IDE! Folytatódik a jó ebédhez szól a kvíz rovatunk, nézzük a mai „kajás” kérdéssort. Mi az abálás? 110-120 °C-on való főzési eljárás 80-90 °C-on való főzési eljárás Correct! Wrong! - Continue >> Mi történik aszaláskor? A gyümölcs cukortartalma 80%-ról 20%-ra csökken A gyümölcs víztartalma 80%-ról 20%-ra csökken Correct! Wrong! - Continue >> Na, de tudod mi a blansírozás? Zöldség vagy gyümölcs hosszú idejű főzése, majd azonnal, gyors lehűtése Zöldség vagy gyümölcs rövid idejű főzése, majd azonnal, gyors lehűtése Correct! Wrong! - Continue >> Mi történik flambírozáskor? Magas alkoholtartalmú égő alkohollal pörkölik meg az ételt Alacsony alkoholtartalmú égő alkohollal pörkölik meg az ételt Correct! Wrong! - Continue >> Mi az irdalás? Ez egy főzési eljárás Ez egy párhuzamos vagdalási eljárás Correct! Wrong! - Continue >> Mi a montírozás? Vízzel való dúsítás, fényezés Vajjal való dúsítás, fényezés Correct! Wrong! - Continue >> Hogy hívják a mandula szeletelést? Bliftelés Stiftelés Driftelés Correct! Wrong! - Continue >> Mi a faragással való formálás? Ez a turnírozás Ez a tuningolás Correct! Wrong! - Continue >> Share the quiz to show your results ! Facebook Facebook Just tell us who you are to view your results ! Show my results >> Jó ebédhez szól a kvíz - így készülnek a finom falatok Köszönjük, hogy kitöltötted a kvízt! Tartsd karban az agytekervényeid állapotát! Ehhez ajánljuk rejtvény kiadványainkat! Klikk ide vagy a képre! Ez is jó! Felismered a SZOMSZÉDOK szereplőit egy kis részletből? KVÍZ Klikk ide és játssz egy jót! Share your results Facebook Facebook Twitter Google+ ↺ PLAY AGAIN ! 0% Írd meg az eredményed! Share this: Click to share on WhatsApp (Opens in new window) WhatsApp Share on TumblrTweet