Megtudhatod, hogy komoly szakács, vagy amatőr zöldfülű vagy a konyhában! Ugorj neki a kvíznek, tedd félre addig a főzőkanalat!
Mi az angyalbögyörő?
Correct!
Wrong!
-
Melyik konyhatechnológiai művelet ez: általában az étel állományának javítására használjuk. Nem sűrít, mint a rántás, az étel selymesebb lesz tőle. Alapanyaga liszt, vaj, vagy margarin?
Correct!
Wrong!
-
Milyen az olasz számára is tökéletesen elkészített tészta?
Correct!
Wrong!
-
Melyik sűrítési technikára igaz az állítás: Kevés lisztet valamilyen zsiradékon megpirítunk. Ezzel leveseket, főzelékeket stb. sűrítünk be.
Correct!
Wrong!
-
Mi a burgonya népies elnevezése?
Correct!
Wrong!
-
Mi a különbség a lekvár és a dzsem között?
Correct!
Wrong!
-
Melyik a Gundel palacsinta egyik hozzávalója?
Correct!
Wrong!
-
Mi a pektin?
Correct!
Wrong!
-
Melyek a besamel mártás alapanyagai?
Correct!
Wrong!
-
Mi a barátfüle?
Correct!
Wrong!
-
Profi séf, vagy Zöldfülü szakács vagy? Most kiderül!
Köszönjük, hogy kitöltötted a kvízt!
0%
Írd meg az eredményed!


